Europa Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Κυριαρχική η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ, συνεχίζουν να ψάχνουν ένα εισιτήριο»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα στην έδρα της Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι πολύ καλές, όμως εκείνο που θα ήθελα να τονίσω πως έχει πάρα πολύ κόσμο η περιοχή, η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι κυριαρχική. Ένας στους δύο που βλέπεις είναι Έλληνες και φίλοι του ΠΑΟΚ. Είναι τόσο μεγάλη η πίεση για εισιτήρια, καθώς εκείνα που υπάρχουν είναι πολύ λίγα εισιτήρια για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Είναι τόσο έντονο αυτό το ταξίδι και μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το βράδυ. Ο καθένας ψάχνει από κάποιον να ''κρατηθεί'' και μέχρι χθες το βράδυ έψαχναν για εισιτήρια. Εδώ για όποιον ψάχνει να βρει εισιτήριο οι τιμές που παίζουν είναι περί τα 300 ευρώ. Θα γίνει μία σύσκεψη, μπας και αλλάξει κάτι και με τα διαθέσιμα εισιτήρια και με τις αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν μεταξύ Ελλήνων που βρίσκονται ήδη εδώ. Δεν έχουν διαθέσει οι Βέλγοι τα εισιτήριά τους», πρόσθεσε.

Στα αγωνιστικά, τόνισε πως «ο ΠΑΟΚ είναι εδώ με μία απουσία, εκείνη του Μουργκ, ο οποίος δεν είναι βασικός, αλλά είναι μία σημαντική λύση» και στη συνέχεια μίλησε για τις πιθανές επιλογές του Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x